Aluminium

ALX

Sporty Aluminiums konsol både

Alumina er gennemtænkt, designet til at være en multifunktionel båd og tilbyder både rigelige opbevaringsrum og et rummeligt dæklayout. Funktionerne inkluderer som standard styresystem, lænsepumpe, bov opbevaring, monteret bærbar brændstoftank, LED-navigationslys, markerings lys og klamper. Derudover udføres alle elektriske installationer og rigningsinstallationer internt på fabrikken.
Vores kromfri forbehandling og pulverlakeringsteknologi tilbyder en overlegen holdbarhed. Alumina kan også bestilles umalet, hvilket betyder mindre vedligeholdelse, hvis den ofte bruges på områder med undervandshindringer. Ydermere er der inkluderet løfte- og træk øjer lodret placeret for at undgå, at disse bøjes, forstærkede agterspejls knæ og en stor firkantet motor monteringsplade i aluminium.

AL

Denne lette, åbne RIB med hård bund er perfekt til både med mindre løftekapacitet. Med et hårdt, holdbart letvægts aluminiumskrog for minimal vægt, giver det et solidt konstruerede skrog til mange års pålidelig brug.


Lammina AL skærer let gennem bølger og brænding med lavere hestekræfter end lignende rib's i glasfiber.


En gummikølbeskytter i fuld længde giver dig mulighed for at sejle i ukendt farvand uden bekymring, og dens dobbeltlagsgulv garanterer et tørt dæk og en stabil tur.


Bov opbevaringsrummet fungerer som et bekvemt ombordstigningstrin og behageligt sæde for gæster. Du kan også bruge det til at opbevare en bærbar brændstoftank, hvor brændstofslangen er trukket under gulvet og efterlader dækket frit for forhindringer.


Som en vigtig nøglefunktion leveres modellerne fra 2,44 -3,05 meter med 820 CSM Orca®-belagt stof, og tilbyder dermed det kraftigste og stærkeste stof i deres segment


UL

Ekstremt letvægts, lille, men stadig kraftfuld RIB der er designet til at yde på højeste niveau.
Lammina UL er bygget med de samme kvalitetsstandarder som vores større luksusmodeller. Denne RIB er AB INFLATABLES mest sofistikerede bud på en ultra letvægts rib til dato.


Ideel til sejlere der ligger båden direkte på dækket, da den har et ultra-let aluminiumskrog og der er brugt CSM820-D-tex behandlet stof, hvilket giver bedre holdbarhed.


UL-linje skrogene er fremstillet med vigtige forstærkede punkter. Disse inkluderer løfte- og træk øjne, der er placeret for at undgå, at disse bøjes og med forstærkede agterspejls knæ.