Glasfiber

NAUTILUS DLX

En perfekt blanding af gennemtænkt design, top-of-the-line funktioner og elegant håndværk.

Håndværk og funktionalitet i topklasse, gør at Nautiluslinjen med det helstøbte dæk forbliver i en klasse for sig selv både i kvalitet og design.


Nautilus linjen er designet til at holde trit med de eventyrlystne, samtidig med at den giver komfort til dem, der søger afslapning.


Fra det polstrede bov område til den bekvemme lave rorstation og dens ergonomisk placerede gashåndtag, er dette en håndlavede RIB, der giver ekstra sikkerhed for børn og kæledyr. Specielt designet til komfort og elegance.

OCEANUS VST

Definitionen af alsidighed, komfort og ydeevne.

Erfarne søfolk vil med det samme få øje på, hvor Oceanus adskiller sig fra de andre: en bred vifte af standard- og valgfri funktioner skaber en sporty og dynamisk RIB klar til alt.


Den overmåde gode plads ombord på Oceanus-serien af RIB'er er et resultat af vores unikke front-skrog design.


Dette stilfulde og alligevel funktionelle design giver en behagelig tur med rigelig opbevaring til udstyr. Bygget med et ekstra dybt V-skrog skærer Oceanus gennem bølgerne, mens passagererne er tørre.MARES VSX

Vores mest kompakte, praktiske og komfortable sportskonsol rib.

Uanset om du ønsker at udforske de lokale farvande, afsides fiskepladser eller bare er på udkig efter en sjov aften i byen, er vores Mares-RIB det rigtige valg. Den tilbyder behagelige og bekvemme siddepladser til en afslappende dag på vandet.


Mares har et slidstærkt glasfiberskrog designet til ekstra stabilitet og overlegen håndtering. Produceret med et enkelt støbt glasfiber dæk til stille navigering og større holdbarhed. Det garanterer en jævn, tør tur, og skønt den er letvægts, giver den holdbare konstruktion mange års levetid.


Mares er det ideelle bud til familiens sjov. Det inkluderer en overflod af opbevaring, et åbent bagsæde og skjult bov opbevaringsrum. Samt fire løftepunkter så det også er let at få den i holder eller på dæk.

NAVIGO VS

Den mest rummelige glasfiber-RIB på markedet

Med sit unikke front-skrog design, er Navigo den mest komplette og rummelige glasfiber-RIB på markedet. Klar til det der kommer.


Navigos modulære design giver mulighed for let tilpasning. Fra siddepladsvalg, herunder bænkesæder, konsoller og endda to-personers jockeysæder, kan denne båd tilpasses til dine unikke behov og stil.


På vores mindre modeller, som er meget populære blandt charterfirmaer, kan bærbare brændstoftanke monteres i bov opbevaringsrum med brændstofslangen skjult, så dækket er frit for forhindringer.


Med fire forstærkede løftepunkter, et elegant, skridsikkert diamantmønstret gulv og et stort bov opbevaringsrum er Navigo en af vores "must-have" RIB'er. Sidst, men ikke mindst, tilbyder selv de mindre modeller fra 2,44 -3,05 meter et 820 CSM Orca®-belagt stof, der giver ekstra beskyttelse og dermed større modstand og holdbarhed.


VENTUS VL

Letvægts glasfiber rib, med dyb "V" køl i fuld længde

AB INFLATABLES skabte Ventus som den perfekte lette glasfiber performance tender. På grund af sit unikke design kræver Ventus meget lidt hestekræfter uden at gå på kompromis med manøvredygtigheden.


Uanset om du er skipper på vej ind til lystbådehavnen til frokost eller er vært for en fisketur, så tilbyder Ventus en række funktioner i en lille let pakke. Ventus er designet med et dybere fribord og er udstyret med et rummeligt interiør, der sikrer en behagelig, stabil og tør tur. Vores større størrelser har plads til op til seks voksne, mens vores mindre har plads til 4 voksne.


Med 820 CSM Orca® Coated Fabric på modellerne fra 2,44 -3,05 meter, der giver ekstra beskyttelse og holdbarhed.


Dens integrerede skridsikre dækmateriale giver også ekstra sikkerhed på vandet.


For at leve op til AB INFLATABLES sikkerhedsstandarder er Ventus designet med et ekstra luftkammer indbygget i skroget. den er designet til let at blive trukket på et dæk eller holdere, med kan også med lethed trækkes op på en sandstrand.

RIDER

kraftfuld og sporty

AB Rider er lavet til dem, der forvandler selv de mest kedelige ture ind til land til en spændende tur.


AB Rider er det perfekte legetøj til både charter og lystbåde. Med sæde som en vandscooter, stor manøvredygtighed og rigeligt med opbevaringsmuligheder, giver denne alsidige båd den ultimative oplevelse på vandet.


Denne brændstofeffektive, lette RIB tilbyder stadig samme holdbarhed og sikkerhed som AB INFLATABLES er kendt for, hvilket gør den til en jockey-konsol båd med enestående ydeevne og sikkerhed.